红色中国网

搜索

香港占中指挥部告香港警察弟兄书 [复制链接]

各位香港警察弟兄,你地再跟住特务梁振英当狗腿子系唔会有前途嘅。

请各位弟兄听我仔细分析当前嘅国际及国内形势:

而家最想香港出现大规模流血嘅有两种人,一系中国国内畀中纪委打嘅大老虎,佢地急于在香港制造大嘅事端,好转移当前党内斗争嘅焦点。佢地急切希望香港出大事,溅习近平一身血污,绑住佢打老虎嘅手脚。二系美国联邦储备银行嘅金融资本家,佢地嘅借债即将爆煲,美国即将越过年收入少于利息支出嘅红线。佢地希望香港出大事,佢地就假扮好人,率领全世界嘅债务人制裁中国,并以此为藉口没收或冻结中国人民银行嘅四万亿美元嘅外汇储备,好让佢地在债务问题上缓一口气。

从过去二十日梁振英嘅表现来看,佢一定系特务,或者系大老虎嘅特务,或者系美国联邦储备银行嘅金融资本家嘅特务,或者系两者嘅双料特务。佢在占中第一日就亮出咗开枪嘅旗帜,明显系预谋在香港搞大规模流血事件。后因被习近平军委主席大声喝止未能得逞。美国联邦储备银行嘅金融资本家对佢嘅表现系好唔满意嘅,于是派出美国嘅督战队在澳洲报纸上爆出梁振英涉嫌收受不正当利益嘅消息,警告佢不得再临阵退缩。于是佢就取消与学生嘅对话,希望再搞大件事激化矛盾。

梁振英嘅特务身份已经引起习近平军委主席嘅警惕,可能已经派出中央警卫局嘅保镖将其内控,以防其狗急跳墙或者外逃。

今次梁振英及其背后主子一定会失败。原因有二:一系习近平年轻,不似89年时嘅邓小平年老昏愦易受激受骗。二系军委主席,解放军总参谋长,驻港部队司令员都系习近平嘅人马。大老虎除咗用《人民日报》骂几句,一无所能。

各位香港警察弟兄,而家系你地拶出你地嘅智慧及勇气,企到正确嘅一边,同我地一起推动历史嘅车轮朝着正确嘅方向前进嘅时候啦。如果有边个执迷不悟,非要紧跟特务梁振英做走狗,做祸害香港,祸害中华嘅事,到时再用桀犬吠尧嚟为自己辩解,恐怕亦好难得到人民和政府嘅原谅和赦免。

我嘅说话好直率,如果有言语得罪之处,请各位弟兄多多包涵。

咦,该文不是挺习的吗。按照有的左派的逻辑,这算几等贱奴?

http://redchinacn.net/forum.php?mod=viewthread&tid=9510[/url]
献给某些左派 原题:给左派里的二等贱奴的呵斥)

”占中"者最好乞求警察能尽忠职守。否则,一但警察不管了,“占中"者的下场就不妙了。

占中现在越来越复杂,越来越有看头了. 国际一直有个势力就是目前表面拥戴习猪,打压国内的左派和保皇派, 把习改造成"中国的戈巴憔夫",最终达到解体中国的目的. 基本与轮子论调同出一格.

习当然深知戈巴憔夫的危害, 但由于他本身也只有戈巴憔夫的智慧, 终必变成戈巴憔夫.只是不知道美国什么时候封他一个和平奖.

我只是想说能扭转乾坤的,只有薄熙(西)来一人.

曾经让全世界尊重的香港警察,将逐步向内地警察看齐。

一条京巴,名付其实的双料888三八货。得到一根猪骨头,见人便咬。並狂吠不巳。

我们知道,有痔气者都是宁当洋狗不做京巴,这就叫气节。

有种就向资本家阶级开火,把西化买办资产阶级和中修叛徒复辟集团的官僚资产阶级一倂推到历史审判台上。